Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile lisans, ön lisans ve lise mezunu 2 bin 780 kişilik memur ataması KPSS 2017/1 tercihleri 3 Temmuz 2017 saat: 23.59 itibari ile sona ermişti. 10 günü geçen bir süre oldu ve adaylar heyecanlı bekleyişini sürdürüyor.

Buna göre ÖSYM'nin KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atama sonuçlarını açıklamasını adaylar büyük bir heyecan ile beklemektedir. Peki ÖSYM konu hakkında açıklama yaptı mı? KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme memur atama tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih verildi mi?

ADAYLAR AÇIKLAMA BEKLİYOR

İşin Olsa ekibine ulaşarak tercihlerin ne zaman açıklanacağını ve bir an önce tercihlerin açıklanması için sesleri olmamızı isteyen aday sayısı bir hayli arttı ve bizlerde ekip olarak bu özel içeriği ürettik.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin KPSS 2017/1 merekzi yerleştirme atamaları hakkında en kısa sürede açıklama yapması İşin Olsa ve KPSS 2017/1 tercihi yapan adaylar tarafından talep edilmektedir.

TARİH HALEN YOK

KPSS 2017/1 merkezi ataması ile bilindiği üzere lise, ön lisans ve lisans olmak üzere toplam 2 bin 780 kişilik adayın yerleştirmesi yapılacaktır. Ancak bir türlü Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinden konu hakkında açıklama yapılmadı. ÖSYM'nin tercihleri 14 Temmuz 2017 tarihine kadar açıklaması bekleniyordu fakat duyurunun gelmemesi üzerine acaba sonuçlarda sorun mu yaşandı, tercih sonuçları neden açıklanmadı sorularının akıllara gelmesine sebep oldu. ÖSYM Başkanlığımızdan en kısa sürede konu hakkında açıklama beklenmektedir.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim