Binlerce memur adayının heyecan içerisinde beklediği KPSS 2016/6 Tercih İşlemleri 13 Ekim tarihinde başlamıştı. KPSS tercih işlemlerinde sona gelinde. Bu gece saat 23.59 itibari ile KPSS tercihleri bitecek. ÖSYM tarafından 13 Ekim tarihinde yapılan açıklamada, tercih işlemlerinin uzatılmayacağı, son gün yaşanabilecek olan aksaklıklara mahal vermemek için adayların tercih işlemlerini erken yapmaları duyurulmuştu. Çünkü son güne tercih işlemlerini bırakan adaylar sistemde yaşanan yoğunluk nedeni ile tercihini yapamayabiliyor. Hala tercihini yapmamış olan adaylar için süreç bu gece 23.59 itibari ile sona eriyor.

KPSS 2016/6 Tercih İşlemlerinde Açık Kadrolar

KPSS 2016/6 alımlarının daha çok sağlık kadrolarına yapılacağını daha önceki haberlerimizde de duyurmuştuk. KPSS 2016/6 Tercih İşlemleri ile 2808 sağlık personeli alınacak. Yapılacak alımlar ile atanacak memurlar Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışacak. Alımların büyük çoğunluğu lisans ve ön lisans mezunu hemşire, ebe, sağlık memuru, psikolog ve fizyoterapistlerden oluşuyor.

Bugün Tercih İşlemlerinde Son Gün

KPSS 2016/6 Tercih İşlemlerinde bugün son gün olduğunu başta da belirtmiştik. Tercih yapmak isteyen adaylar bu gece saat 23.59’a kadar TC kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleri ile giriş yaparak tercih işlemlerini tamamlayabilecekler.

Editör: TE Bilisim