Memur adaylarını sevindirecek bir haber yayımlıyoruz KPSS 2016-4'e ait olan tercih kılavuzu sonunda yayına alındı. Başvuru yapmak isteyenler 26 Nisan ila 2 Mayıs 2016 tarihleri arasında başvurularını yapabilirler. İşte sizlere bu konu hakkında bilgiler ve çarpıcı detaylar...

Memur adayları bu habere gerçekten çok sevinecek zira KPSS 2016-4 tercih kılavuzu an itibariyle yayınlanmış durumda.Gıda, tarım ve hayvancılık bakanlığına sözleşmeli olarak 4-B kategorisinde personel ve memur alımı yapılacak. Alınacak olan adaylar ve bu sınava başvuru yapmış olan adayların 2014 senesinde yapılmış olan KPSS'e göre KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gerekiyor.

Tüm adaylar için belirlenmiş olan başvuru ve tercih süreleri 26 nisan ila 2 mayıs 2016 tarihleridir. Adaylar online bir şekilde internet ortamı üzerinden ÖSYM'nin internet sitesine girerek başvurularını yapabilecekler. İnternetten yapılacak olan bu başvuru 2 mayıs 2016 tarihinde saat 23:59'da tamamen son bulacak ve bir daha başvuru, tercih için geri açılım olmayacak. Tercih süresi ve başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

Yerleştirme ücreti olarak alınan ücreti tercih yapan adaylar en geç 3 mayıs 2016 tarihinde 23:59'a kadar ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan banka bilgilerine göre ödeme yapması veya internet sitesi üzerinden online bir şekilde ödeme yapması gerekmektedir. Bu süreyi kaçırırsanız hakkınız bitmiş olacak ve bir daha hiç bir şekilde yerleştirme için başvuru yapamayacaksınız.

Editör: TE Bilisim