Ziraat Katılım Bankası KPSS'siz Personel Alacak

Bu yıl yaptığı personel alımları ile istihdama büyük katkı sağlayan Ziraat Katılım Bankası’nın yeni alım yapacağı duyuruldu. Yapılacak olan alımlarda KPSS şartı da aranmayacak. İşte ayrıntılar…

Ziraat Katılım Bankası tarafından KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacağı açıklandı. Bankanın resmi internet sitesinden bir açıklama yapılarak, adayların Ziraat Katılım Bankası çalışanı olmak için neler yapmaları gerektiği duyuruldu. Yapılan açıklamada; Ziraat Katılım Bankası çalışanı olmak isteyen adayların beceri ve bilgilerini maksimum derecede kullanmaları gerektiğine dikkat çekildi. Banka çalışanlarının müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anladığı vurgulanan açıklamada, Ziraat Katılım Bankası’nın Dünya standartlarında faaliyet göstermek amacı ile yola çıktığı belirtildi.

Ziraat Katılım Bankası’nın kariyer yönetimi hakkında da bilgi verilen açıklamada; bankanın personellerinin potansiyelini ortaya çıkartacak farklı alanlarda gelişim ve kariyer fırsatları sunduğuna değinildi. Açıklamanın devamında ise Ziraat Katılım Bankası’nın yöneticilerini kendi bünyesinde yetiştirdiğine dikkat çekilerek, personellerin üst pozisyonlara hazırlanması için gerekli desteğin sağlandığı belirtildi.

KPSS şartı olmadan alım yapacak olan Ziraat Katılım Bankası’na başvuru için gerekli şartlar ise şu şekilde;

-18 Yaşını doldurmuş olmak

-Türk Vatandaşı olmak

-Eğer yabancı uyruklu iseniz Türkiye’de çalışma izni almış olmak,

-Erkek adaylar için askerliği tamamlamış ya da erteletmiş olmak,

-Bankalarda çalışmak için yasaklı olmamak,

Üniversitelerin 2-4 yıllık bankacılık bölümlerinden mezun olmak. Bu şarta banko asistanı pozisyonu için başvuran adaylar dahil değildir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar, detaylı öz geçmişlerini ö[email protected] mail adresine gönderebilirler. Ziraat katılım bankasının yeni şube açılışlarının tamamlanmasından sonra alınacak kişi sayısı net olarak açıklanacak. Aynı zamanda sınav tarihi de şube açılışlarının tamamlanmasının ardından duyurulacak.  

Editör: TE Bilisim