Ziraat Bankası 2 BİN 700 Personel Alacak

Türkiye'nin en iyi bankası olan Ziraat Bankası, toplamda 2 bin 707 güvenlik görevlisinin yüzünü güldürecek.Ziraat Bankası kendi çatısı altında bulunan 2 bin 707 güvenlik görevlisi için kadro imkanı sağlayacak ilk adımı devletten önce attı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun taşeronlara verilecek olan kadro sürprizinden sonra ilk adım Ziraat Bankası tarafından geldi. Kamuda artık taşeronun silinmesi için ilk adımı atan Ziraat Bankası, bünyesinde bulunan 2 bin 707 güvenlik görevlisi kadroya almaya hedefliyor. Yeni yılla birlikte alınması beklenen 2 bin 707 kişi için yen bir umut kapısı açılacak.

Yüzde 49'ün üzerinde bir oy alarak 64. hükümeti kurmaya hak kazanan Ak Parti'de uzun zamandır konuşulan kamudaki taşeron sorunlarının biran önce çözüme kavuşması yönelik çalışmalarını hızlandırdı.Düşen kar oranlarını göz önüne alan Bankalar, 2015 yılı içinde bir çok ilde ve ilçelerde personel azalmasına gitmişti. Buna rağmen Ziraat Bankası ise personellerine kadro imkanı vermenin peşine düşmüş durumda. Ziraat Bankası bünyesinde çalışmakta olan güvenlik hizmeti veren görevlilerini kadroya almanın çalışmasına da başlamış durumda.

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu taşeron düzenlemesinden önce kendi aldıkalrı karar doğrultusunda bünyesinde olan 2 bin 707 güvenlik görevlisi kadroya almak kolları sıvadı. Ziraat Bankası 1 Ocak 20016 tarihinden itibaren başlamış olduğu kadro çalışmasının sisteme koymayı planlıyor.

Editör: TE Bilisim