Maliye Bakanlığı bünyesinde ki kurumlar Nisan ayının gelmesi ile memur personel alımları yapmaya başladı. Bilindiği gibi bu sene genel olarak kamu kurumlarının personel alımları ilan edilmeden önce kamuoyuna ilgili kurumun bağlı bulunduğu bakan tarafından duyurulmaktadır.

Bugün öğle saatlerinde Maliye Bakanı Naci Ağbal resmi twitter sayfası aracılığı ile Maliye Bakanlığına bağlı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 300 personel alımı yapacaklarını duyurdu. Peki detaylar nedir ve alımlar ne zaman yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 300
Başvuru Tarihleri: 14 Nisan 2017 - 8 Mayıs 2017
Alınacak Pozisyon: Vergi Müfettiş Yardımcısı

BAŞVURU TARİHLERİ DUYURULDU


Maliye Bakanı Naci Ağbal resmi twitter hesabından paylaştığı tweet ile bünyelerinde ki Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı kurumunun vergi müfettiş yardımcısı pozisyonu için personel alımı yapacaklarını duyurdu. Yine attığı 3 farklı tweet ile başvuru tarihlerini de duyurdu.

Maliye Bakanı Naci Ağbal Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı için 300 vergi müfettiş yardımcısı personeli alınacağını ve başvuruların 14 Nisan 2017 tarihinde başlayıp 8 Mayıs 2017 tarihine kadar kabul edileceğini belirtti.

Başvuru yapacak olan adayların 2015 ve 2016 yıllarında düzenlenmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olması ve bakanlık tarafından belirlenecek yeterli puanı almış olması gerekmektedir. Sınava toplam bin 500 aday alımı yapılacak.

Editör: TE Bilisim