Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bugün kamuoyuna duyurulan bildiri de kamu kuruluşları ve bakanlıkların kaç memur personel alımı yapmayı planladığını duyurdu. Yayımlanan duyuru da hangi kuruluşun kaç personel alımı yapacağı belirtildiği gibi yine üniversitelerin de kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kaç personel alımı yapacağı belirtildi.

Alım ilanına göre Türkiye geneli tüm üniversiteler kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 5'er personel alımı gerçekleştirecek.  Peki bu alımlar ne zaman gerçekleştirilecek.

HANGİ ÜNİVERSİTELER ALIM YAPACAK

Devlet Personel Başkanlığı yayımladığı duyuru ile Türkiye geneli üniversitelerin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 550 kişilik memur personel alımı yapmayı planlandığı öğrenildi. Peki hangi üniversiteler alım yapacak.

Buna göre ülkemizde faaliyetlerine devam eden 110 devlet üniversitesinin tamamı personel alacak. Bütün üniversiteler 5'er memur personel alımı gerçekleştirecek.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilanda alım yapılacak personel sayılarının planlandığı belirtildi yani bu alımlar kesin olarak yapılmayabilir ya da daha fazla alımlar yapılabilir. Peki kaç personel alımı gerçekleştirilecek.

Buna göre alımların ne zaman yapılacağına ilişkin DPB'nin yayımladığı bildiri de her hangi bir detay bulunmuyor. Ancak alımların bu sene içerisinde gerçekleştirilmesi beklenmekte olup alım ilanının yayımlanması ile sizlere bilgi vereceğiz.
Editör: TE Bilisim