Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesine bağlı olarak görevlerini sürdürmekte olan Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) yıl içerisinde Maliye Bakanlığı tarafından verilmiş olan kadro onayı kadar personel alımı gerçekleştirmektedir.

Buna göre geçtiğimiz aylarda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan TCDD'nin 700 memur alımı ve KGM'nin 640 memur alımı yani iki kurumun toplam bin 340 kişilik memur personel ataması yapacağını belirtmişti. İki kurum bin 340 kişilik atama yapacaktır. Peki başvuru tarihleri duyuruldu mu?

BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN

İşin Olsa ekibine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesine bağlı olarak görevlerini sürdürmekte olan Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD)'nin bin 340 kişilik memur alımı detayları için başvuran adaylar için bu özel içerik oluşturulmuştur.

Buna göre TCDD'nin 700 memur ve KGM'nin 640 kişilik memur alımı yapması beklenmektedir. Ancak henüz başvuru tarihlerinin ne zaman olduğu hakkında duyuru yapılmadı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ya da alım yapacak TCDD, KGM kurumlarından duyuru gelirse İşin Olsa ekibi aracılığı ile sizlere konu hakkında duyuruyu yayımlayacağız.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim