Türkiye'de bir milyona yakın taşeron işçi hükümetten kadro istiyor. Aralıklarla bakanlar konu hakkında açıklama yapmaya devam ediyor fakat taşeron işçiler biran önce çalışmaların sona ermesi ve kamu kurumuna bağlı olarak kadrolu şekilde çalışmayı istemektedir.

Taşerona kadro hakkında yapılan son dakika açıklamalarına bakıldığında net bir açıklamanın olmadığı ve tarih konusunda da henüz bir detayın olmadığı görülmektedir. Peki taşerona kadro son dakika haberler nedir, Kadro 2018 yılına kalabilir mi? İşin Olsa ekibi olarak taşerona kadro konusunda yeni detayları sizlerle paylaşıyoruz.

TAŞERONA KADRO NE ZAMAN VERİLECEK

Taşerona kadro ne zaman verilecek konusunda yanıt bir türlü alınamadı ancak kadronun 2018 yılında verilmesine dair bazo söylentiler de yayılmaya devam ediyor. Başbakan Binali Yıldırım ekonomi haberlerinin Sonbahar'da görüşüleceğini belirtmişti. Yani taşeron konusu da ekonomiye girdiği için Sonbaharda taşeron hakkında görüşmelerin yapılması bekleniyor.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde de taşerona kadro hakkında üstü kapalı hızlı bir açıklama yapılmış ve taşerona kadro, yaşam, çalışma ortamları hakkında yeni dönemde önemli çalışmaların alınacağı belirtilmişti. Fakat bir türlü taşerona kadro yasası süreci sona ermedi ve kadro verilmedi.

KADRO 2018'DE Mİ VERİLECEK

Şimdi basında söylentiler şu yöne dönmeye başladı. Kadro 2018 yılında mı verilecek? Bu konu hakkında net bir bilgi yok ancak görüşmeler Sonbahar'da yapılırsa kadro 2018'e kalabilir. İşin Olsa ekibi tarafından taşerona kadro 2018'e mi kalacak ve süreç nasıl olacak değerlendirmesini aşağı linkten bulabilirsiniz.

Taşerona Kadroda Süreç Nasıl Olacak Değerlendirmesini Buradan Görebilirsiniz!

Editör: TE Bilisim