Türkiye'de aktif olarak çalışmakta olan ve kadro verilecek bir milyona yakın taşeron işçi bulunmaktadır. Taşeron işçiler kendilerini güvence altına almak için kadro istemeye devam ediyor. Geçtiğimiz senelerden beri konu hakkında çalışmalar ardı arkasını kesmeden devam etti ancak bir türlü için çerisinden çıkamadılar. Peki taşerona kadro son dakika detayları nelerdir.

TAŞERONA KADRO SON DAKİKA AÇIKLAMALARI

Taşerona kadro hakkında bayram öncesinde yapılan açıklamalarda taşeron yasası için sonbahar ayında çalışmaların yapılacağını ifade eden duyurular gelmiş, işin içinden çıkılamadığı ancak en kısa süre içerisinde çözüleceği ve taşeron işçiler başta olmak üzere çalışan, çalışmayan herkes için yeni dönemde iyi bir ortam hazırlanacağı söylenmişti.

İlgili açıklamalar ardından taşeron işçiler umutlanmıştı ki bilindiği üzere 2017 yılında taşerona kesin olarak kadro verilmesi bekleniyordu. Ancak 2017 yılında kesin olarak kadro verilir mi bilinmiyor fakat çalışmaların devam ettiği söyleniyor.

KADRO NE ZAMAN VERİLİR

Bir milyona yakın taşeron işçi kadro istemeye devam ediyor. Peki kadro ne zaman verilir. Taşeron işçiler ağır şartlar altında çalışıyor ve kendisini güvence altına almak istiyor ancak Bakanlar Kurulundan bir türlü olumlu yanıt alınamadı. Olumlu yanıtın neden alınamadığına dair kesin bir cevap olmadığı için kesin bir bilgi yok. Ancak umut ediyoruz ki 2017 senesi içerisinde taşeron işçilere kesin olarak kadro verilir ve bir milyona yakın aday müjdeli haberi alır.

TÜM HABERLERİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ