Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve farklı kurumlarında istihdam eden bir milyon civarı taşeron işçi için hükümet çalışmalarını tamamladı ve işçilere kadro verileceğini duyurdu. Buna göre taşeron başvuruları 11 Ocak 2018 tarihine kadar ilgili kamu kurumlarınca gerçekleştirildi.

Adaylar şimdi taşerona kadro başvuru sonuçlarına gözlerini çevirdi. Şu ana kadar çok sayıda kurum taşeron sonuçlarını açıkladı. Peki hangi kurumlar taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıkladı? İşin Olsa ekibi olarak taşeron başvuru sonuçlarını araştıran tüm adaylarımız için sonucu açıklanan tüm kurumların listesini veriyoruz.

TAŞERON SONUCU AÇIKLANAN KURUMLAR LİSTESİ

Yurt geneli çok sayıda kurum taşeron sonuçlarını açıkladı. Şu ana kadar Giresun Üniversitesi, Yozgat ve Diyarbakır KYK, Gümüşhane İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Eyüp Devlet Hastanesi Müdürlüğü, İstanbul İl Nüfus ve Vatandaşlığı, Muş - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Ankara - Su ve Kanalizasyon İdaresi ASKİ, Sakarya Üniversitesi, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Bazı İllerin Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlükleri, Sakarya Üniversitesi, Muğla - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü, Amasya - Taşova Belediye Başkanlığı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Ankara - Sosyal Güvenlik Kurumu, Hakkari - Hakkari Belediyesi, Ankara - Batı Adliyesi, Nevşehir - Hacıbektaş Veli Üniversitesi, Gümüşhane - İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Gaziantep - Polis Meslek Eğitim Merkezi, Kocaeli, Muş, Bilecik ve Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, İzmir - İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Konya- Orman Bölge Müdürlüğü, Denizli - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kars - Aile İl Müdürlüğü kurumları taşeron başvuru sonuçlarını açıkladı.

Buna göre kamu kurumları taşerona kadro sonuçlarını açıklamaya devam ediyor. İşin Olsa ekibi olarak taşeron sonuçlarını açıklayacak tüm kurumları dikkatli bir şekilde takip ediyoruz. Sitemizi takip ederek taşeron başvuru sonuçlarından haberdar olabilirsiniz.

AÇIKLANAN TAŞERON KURUMLARINI YORUM ATINIZ

Editör: TE Bilisim