Başbakan Binali Yıldırım Taşeronlara müjdeyi verdi. Başbakan Yıldırım, "taşeronlar merak etmesin bu sene sonuna kadar bitecek" dedi. Afyonkarahisar'da açılış töreninde konuşma gerçekleştiren Başbakan Binali Yıldırım, Taşeron işçilere dair önemli açıklamalarda bulundu.

İştirak ettiği açılış töreninde Afyonkarahisar'da konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım, Taşeron işçilerin merekla beklediği habere dair yeni bir açıklama yaptı.

AK Parti 26. istişare ve değerlendirme toplantısı için gitmiş olduğu Afyonkarahisar'da Başbakan Yıldırım, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ile birlikte bu yıl kentte yapımları tamamlanan köprü, kal ve açılışlarını yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'daki açılış törenlerinden sonra vatandaşların karşısına çıkarak kısa sürede bir konuşma gerçekleştirdi.

Başbakan Binali Yıldırım,Vatandaşlar tarafından her görüldüğü yerde kendisine sorulan” Başbakan'ın Taşeron işçilere ne zaman kadro vereceksiniz” sorusuna cevap verdi. Taşeron işçilerin merakla beklediği bu soruya Başbakan Binali Yıldırım,” Binlerce taşeron işçilerimizMerak etmesin bizlerin çalışmaları bu sene sonuna kadar son bulacak” dedi. Başbakanın bu açıklamalarına meydanlarda bulunan binlerce kişi alkışlarla cevap verdi.

Taşeron haberlerini son dakika takip etmek için, sitemiz üzerinden Taşeron Son Dakika Haberleri Linki üzerinden takip edebilirsiniz.

Telefonunuza taşeron haberleri ile ilgili son gelişmeler için bildirim almak için ise mobil uygulamalarımızı indirebilir ve bizi sürekli cebinizden takip edebilirsiniz.

Andoid Uygulama İndirmek İçin Buraya Tıklayınız.

İOS Uygulama İndirmek İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim