Ülkemizde faaliyetlerini sürdürmekte olan kamu kurumları merkezi atama ve açıktan atamalar ile memur alımları gerçekleştirmektedir. Açıktan atamalarda bilindiği üzere mülakatlar yapılmakta olup Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesi üzerinden yapılan atamalarda her hangi bir mülakat işlemi gerçekleştirilmemektedir.

Buna göre Spor Genel Müdürlüğünün KPSS 2017/9 ataması ile çok sayıda memur alımı gerçekleştirmesi beklenirken bugün konu hakkında duyuru yapıldı. Spor Genel Müdürlüğü mülakatsız ön lisans mezunu 26 memur alımı yapıyor. Peki detaylar nedir.

HANGİ İLLERE ALIM YAPILIYOR?

Spor Genel Müdürlüğü mülakatsız 26 kişilik memur alımı yapıyor. Peki hangi illere alımlar yapılıyor.

Adana, Antalya, Balıkesir, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, İstanbul, Kocaeli, Kastamonu, Konya, Malatya, Mersin, Sakarya, Sivas, Trabzon şehirleri için alımlar yapılmaktadır. Alım tekniker kadrosu için yapılacaktır. Tekniker alımı ilanına başvuru yapacak olan adayların belirli nitelik kodlarına sahip olması gerekiyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Spor Genel Müdürlüğü mülakat olmadan KPSS 2017/9 atamaları ile ön lisans mezunları için toplam 26 kişilik kadro ayırdı. Buna göre adaylar tekniker kadrosunda memur olarak istihdam edecektir. Peki başvurular nasıl yapılacak. Başvuru yapacak olan adayların;

https://ais.osym.gov.tr/

Yukarıdaki linki takip etmesi ve KPSS 2017/9 atamaları sekmesine girerek 18 Aralık 2017 - 21 Aralık 2017 tarihleri arasında Kamu Personeli Seçme Sınavı puanları ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER MEMUR İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim