Şeker Fabrikaları Personel Alımı Yapacak
Türkiye Şeker Fabrikaları personel alımı gerçekleştiriyor. Türkiye Şeker Fabrikaları bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 8 adet müfettiş yardımcısı alacak. Sizde Türkiye Şeker Fabrikaları iş başvurusunda bulunmak için haberimizin devamında verilen ayrıntıları inceleyebilirsiniz.
Türkiye Şeker Fabrikaları 23 Aralık 2015 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan boş kadroları tamamlamak adına toplamda 8 adet Müfettiş Yardımcısı alıyor. Alınacak olan Müfettiş Yardımcısı adayları Türkiye Şeker Fabrikalarının yapacağı Giriş sınavı ile gerçekleşecektir. Adaylar Sınava 30 Ocak 2016 tarihinde saat 9:00 da gireceklerdir. Sınav, TŞFAŞ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Ankara Şeker Fabrikası Etimesgut Tesisleri Sinema Salonununda yapılacaktır. Ancak adayların bu sınava katılabilmeleri için, Türkiye Şeker Fabrikalarının aradığı genel şartlara uygun bir aday olmaları gerekmektedir. Aranan nitelikler ve Sınava başvuru bilgileri şöyledir:
GENEL ŞARTLAR:
     - Sınavın yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile Henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
     - 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindeki yer alan şartları taşıyan adaylar,
     - 2014 ve 2015 yıllarında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından A Grubu KPSS 35 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olan adaylar,
     - KPSS puan durumuna göre ilk 120 kişinin içerisinde olan adaylar,
     -  Başvuracak adayların Sağlık Durumu her türlü iklim şartlarında görev yapmaya ve her türlü yolculuk yapabilecek olan adaylar,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar en geç 20 Ocak 2016 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.Başvurular, yımlanmasını takip eden günden başlayarak 20 Ocak 2016 günü mesai saati sonuna kadar TŞFAŞ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Ankara Şeker Fabrikası Tesisleri Etimesgut/ANKARA adresine şahsen veya posta ile yapılabilecek, bu tarihten sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır. "TŞFAŞ Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Başvuru Formu" yukarıda belirtilen adresten alınmak veya www.turkseker.gov.tr adreslerinden indirilmek suretiyle doldurulacaktır. Zamanında yapılmayan ve eksik belge ve bilgi ile yapılan başvurular işleme konulmayacaktır.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim