Savunma Sanayii Müsteşarlığı Memur Alımı
Savunma Sanayii Müsteşarlığı memur alımı gerçekleştiriyor. Savunma Sanayii Müsteşarlığı bünyesinin memur ihtiyacını karşılamak adına çeşitli pozisyonlarda alım yapıyor. Sizde Savunma Sanayii Müsteşarlığı ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Savunma Sanayii Müsteşarlığı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin personel memur ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 9 adet memur personel alıyor. Sizde Savunma Sanayii Müsteşarlığı ailesine katılmak için aşağıda verilen şartlara ulaşabilirsiniz.
GENEL NİTELİKLER:
       - Savunma Sanayii Uzman Yardımcılığı giriş sınavına başvuracak adayların; a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde belirtilen Devlet memuru olma şartlarını haiz olmaları, b) En az dört yıllık lisans eğitimi veren üniversitelerin mühendislik fakültelerinin yukarıda belirtilen öğrenim bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmaları, c) Sınavın yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibariyle 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmaları, (01/01/1980 tarih ve sonraki doğumlular), ç) 5-6 Temmuz 2014 ve 4-5 Temmuz 2015 ve tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavları (KPSS)’ndan birinden P1 puan türünde en az 85 (seksen beş) puan almış olmaları, d) Son müracaat tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) İngilizce alanında en az 80 (seksen) puana veya Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir puana sahip olmaları, gerekmektedir.
        - Savunma Sanayii Uzman Yardımcılığı giriş sınavına daha önce iki defa girip de başarısız olanlar sınava kabul edilmeyeceklerdir.
BAŞVURULAR:
Adaylar başvurularını; Müsteşarlığın internet adresindeki (www.ssm.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak, aşağıda belirtilen belgeleri son başvuru tarihi olan 09.11.2015 pazartesi günü mesai bitimine kadar (saat 18:00) sisteme yükleyeceklerdir. 
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim