Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Alımı

Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı gerçekleştiriyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinin memur personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 8 adet memur alacak. Sizde Sahil Güvenlik Komutanlığı ailesine katılmak için haberimizin devamında verilmiş olan bilgileri inceleyebilirsiniz.

Sahil Güvenlik Komutanlığı yapmış olduğu duyurusuna göre memur personel alacak. Alınacak olan personeller KPSS şartı ve bazı şartlar aranmaktadır. Aranan o şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir;

GENEL NİTELİKLER:

     - 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar,

     -  İlan edilen unvanlar için son olarak mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak (Ör.: Lisans mezunları, lise mezunu kadrosuna başvuruda bulunamazlar.) ve bu öğrenimle ilgili olarak KPSS'ye girmiş olmak.  

     - Alım yapılacak unvanların karşısındaki puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS notunu almış olmak.

     - Yapılacak başvurularda;

(1) Lisans mezunları için 2014 yılı KPSS sınavına ait KPSSP03,

(2) Ortaöğretim (lise) mezunları için 2014 yılı KPSS sınavına ait KPSSP94, puan türü kullanılacaktır (Alım yapılacak tüm unvanlar B Grubu kadro statüsünde olduğundan yukarıda belirtilen puan türleri kullanılmaktadır).

     - Başvuru bitiş tarihi itibarıyla düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 18 yaşını tamamlamış (24 Kasım 1997 ve daha önce doğanlar başvurabilir.) 01 Ocak 2015 tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak (01 Ocak 1980 ve daha sonra doğanlar başvurabilir.).

     - Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi görevlerde çalışmamış olmak ve sözleşmeli subay, sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak sözleşmesi feshedilmiş veya halen çalışıyor olmamak.

     - İlan edilen kadro unvanının hizasında belirtilen niteliklere sahip olmak.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 16 Kasım 2015 tarihi ile 24 Kasım 2015 tarihi arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, www.sgk.tsk.tr adresinden yapabileceklerdir.

Editör: TE Bilisim