Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesinden daha önce duyurulan Sağlık Bakanlığı sözleşmeli Bilişim personeli alımı ilanı iptal edildi. Sağlık Bakanlığı sözleşmeli Bilişim personel alımı ilanının iptaline dair bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığınca günlerde açıklanan sözleşmeli Bilişim personeli alımı ilanına dair yeni haberleri yayınladı. daha önceden açıklanan Sağlık Bakanlığı sözleşmeli Bilişim personel alımı ilanının iptal edildiğini duyurdu Bakanlığı tarafından açıklanan ilana yapılan başvurular sırasında eksik ve yanlış Evrakların gönderilmesi ve bu sözleşmeli Bilişim personel alımı ilanına yeterli bir sayıda talebin olmaması nedeniyle alım sürecinin iptal olduğu Sağlık Bakanlığı resmi sitesinden açıklandı.

Sağlık Bakanlığı resmi sitesinden yapmış olduğu Açıklama ile sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü'nün emri altında istihdam edilecek olan 11 sözleşmeli Bilişim personeli için yapılan ilanının iptal edildiğini duyurdu.İşte Sağlık Bakanlığı Resmi internet sitesinden yapılan o açıklama.

Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım Süreci İptali Hakkında
Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü emrinde istihdam edilecek 11 (on bir) sözleşmeli bilişim personeli için 19/12/2016 tarihinde sözleşmeli bilişim personeli alım ilanı yayımlanmıştır.

Adaylardan başvuru ilanında istenilen evrakları 19/12/2016 – 06/01/2017 tarihleri arasında teslim ederek başvuru yapmaları istenilmiştir.
İlanda yer alan “belirtilen şartlara uygun olmayan başvurular ile e-posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir” maddesi gereği onaysız ve eksik evrak gönderen adayların başvuruları kabul edilmemiştir.

Yeterli sayıda geçerli başvuru olmadığından sözleşmeli bilişim personeli alım süreci iptal edilmiştir. İlan ve başvurular yenilenmek koşulu ile sözleşmeli bilişim personel alımı ileri bir tarihte yapılacaktır.
Editör: TE Bilisim