Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Sağlık Bakanlığı her sene on binlerce kişilik atama gerçekleştirmekte olup bu senenin ilk ataması olan KPSS 2018/4 atama kılavuzunu geçtiğimiz haftalarda kamuoyuna duyurmuş 9 bin kişilik alım için pozisyonların tamamını duyurmuştu.

Sağlık Bakanlığının KPSS 2018/4 atamasına adaylar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi aracılığı ile başvurularını gerçekleştirdi. Buna göre geçtiğimiz günlerde kamuoyuna KPSS 2018/4 atama sonuçlarının açıklandığı belirtildi ve adaylar gerekli sorgulama işlemlerini yaptı. Kazanan adaylar için Sağlık Bakanlığı atama duyurusu yaptı.

KAZANAN ADAYLAR NE YAPACAK?

Sağlık Bakanlığı KPSS 2018/4 atama duyurusunda yerleşen adaylar için önemli bilgiler verdi. Buna göre KPSS 2018/4 ile 9 bin memur alımını kazanan adaylar 4 Mayıs 2018 tarihine kadar Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet sitesine girmesi ve Personel Bilgi Sistemi üzerinden iki nüsha dolduracaktır. Gerekli evrakların ne olduğu hakkında bilgi verilmiş olup adaylar ilgili evraklarını hazırlayıp fotoğraflarını ekleyerek il sağlık müdürlüğüne teslim etmesi gerekmektedir. Evrakları kendisi teslim edemeyecek olan adaylar noter aracılığı ile tasdikname vermesi ve başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim