Sağlık Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı açtığına dair resmi bir yazı yayımladı. 25 Ekim tarihinde başvuruların başlayacağının duyurulduğu yazıda, başvuruların 2 Kasım 2016 tarihinde sona ereceği de açıklandı.
Sağlık Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Ne Zaman?
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan söz konusu sınavın 12 Şubat 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. Sınava dair diğer detayların ilerleyen günlerde Sağlık Bakanlığı tarafından ilan edilmesi bekleniyor.

Sınava Başvuru Şartları

Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan Sağlık Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı ilanında başvuru şartları hakkında bilgi verilmedi. İlerleyen günlerde sınava başvuru şartlarının Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün " www.yhg.saglik.gov.tr " adlı internet sitesinde yayınlanması bekleniyor. Sınav duyurusunun sürekli olarak güncelleneceğinin belirtildiği açıklamada başvuru yapacak olan adayların dikkatli bir şekilde süreci takip etmesi gerektiği de belirtildi.

Sınavı Milli Eğitim Bakanlığı Yapacak

Sağlık Bakanlığı sınav için Milli Eğitim Bakanlığı ile protokol imzaladığını da duyurdu. Yani sınavın bütün aşamaları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından takip edilecek.
Editör: TE Bilisim