Ülkemizin önemli kamu kuruluşları arasında yer almakta olan Sağlık Bakanlığı açık pozisyonları için her sene ciddi düzeyde atama gerçekleştirmekte olup bu senede 50 bin civarı atamanın yapılacağı tahmin edilmekteydi. Buna göre ilk alım ilanı için geri sayım başladı.

Dün CHP milletvekili tarafından sosyal medya aracılığı ile duyuru yapıldı ve Sağlık Bakanlığının ilk aşama için 9 bin memur alımı yapacağı açıklamıştı. Buna göre bugün resmi açıklama geldi ve Maliye Bakanlığının Sağlık Bakanlığı için 9 bin kişilik atamaya izin verdiği öğrenildi. Peki detaylar nedir, alım ilanı ne zaman yayımlanacak?

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Maliye Bakanlığı Sağlık Bakanlığının talebine onay verdi. Buna göre Sağlık Bakanlığı için 9 bin kişilik memur alımına izin çıkmış oldu. Peki ilan ne zaman yayımlanacak, ilanın yayımlanma tarihi hakkında bilgi var mı? Buna göre net bir tarih verilmedi fakat CHP milletvekili tarafından yapılan açıklama da ilanın en geç Perşembe gününe kadar kamuoyuna duyurulacağı belirtilmişti. Önümüzdeki günlerde konu hakkında açıklamanın yapılması beklenmekte olup ilan yayımlandığında www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere bilgi vereceğiz.

TÜM MEMUR ALIMLARI BURADA
Anlık Bildirim: İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMAMIZ GÜNCELLENDİ!

Editör: TE Bilisim