Ülkemizin en önemli kamu kurumlarından olan ve her sene yüklü alımlar ile gündeme gelen Sağlık Bakanlığının bilindiği üzere bu sene toplam 57 bin memur alımı yapacağı kamuoyuna daha önce yapılan açıklamalar ile öğrenilmişti. Buna göre adaylar alımların ne zaman yapılacağını merak etmekteydi ve İşin Olsa ekibi olarak yapılan açıklamaları incelediğimiz de ilk alım ilanının Mart ayı içerisinde yapılacağını belirtilmiştik.

Buna göre kamuoyuna açıklama yapılması beklenirken sonunda Sağlık Bakanı Ahmet Demircan tarafından önemli bir duyuru yapıldı. Buna göre yapılan duyuru sonucu Sağlık Bakanlığının 57 bin memur alımı ilan tarihi belli oldu. Peki alım ilanı ne zaman yayımlanacak?

İLAN YAYIMLANMA TARİHİ BELLİ OLDU!

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan tarafından kamuoyuna yapılan duyuruda ilk alım ilanının önümüzdeki hafta içerisinde yayımlanacağı duyuruldu. Buna göre Sağlık Bakanlığının toplam 57 bin memur alımı ilanına Mart ayının son haftası itibari ile başlaması beklenmektedir.

Alımların toplu olarak yapılması beklenmemekte olup kademe kademe ilanların kamuoyuna duyurulması bekleniyor. İlk aşama için toplam kaç atama yapılacağı bilinmiyor. Sağlık Bakanlığı tarafından kamuoyuna memur alımı ilanı yayımlandığında ilk haberdar olmak isterseniz sizlerde www.isinolsa.com sitemizi ve sahibi olduğumuz sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

DİĞER MEMUR İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim