Son günlerde Sağlık Bakanlığı personel alımı hakkında devam eden spekülasyonlara dair net bilgi Sağlık Bakanı Recep Akdağ, tarafından geldi. işte Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından yapılan açıklamalar.

Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı yapılacağını daha önceden duyurmuştu. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan 12 bin personel alımına dair net bilgiler yavaş yavaş belli oluyor. işte Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımına dair bilgiler.

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan ve sağlık hizmetlerinin daha kolay ve iyi bir şekilde vatandaşlara hizmet verilmesi adına personel alımları yapılacağı duyurulmuştu. Yapılan bu açıklama ile birlikte özel bir televizyona konuşan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yapılacak olan personel alımları ile alakalı detaylı ve net bilgiler verdi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sağlık sektörü için açıklanan 12 bin personel alımı ve sağlık bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak olan personeller için sorulan genel bir durum var mı ?sorusuna şu yanıtı verdi.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, henüz netleşmedi biz Maliye Bakanlığı ile asgari olarak 12 bin kişi konuşmuştuk. Aslında açıklanan bu sayı daha iyi sağlık sektöründe hizmet verilmesi adına yeterli değil. biz bu konuyu yeniden tekrar Maliye Bakanlığı ve Başbakanımız ile yeniden konuşmak için bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Ne kadar çok sağlık personeli istihdam edilirse Tabi ki mutlu olurum açıklaması yapan sağlık bakanı Recep Akdağ, 12 bin sağlık personeli alımların başlama tarihi hakkında ise son noktayı koyarak, sizlere net bilgileri önümüzdeki aylarda verileceğiz dedi.
Editör: TE Bilisim