Sağlık Bakanlığı bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda 9 bin kişilik sözleşmeli personel alımı yaptı. Bu alım ilanının sona ermesinden sonra geçtiğimiz haftalarda 18 bin sözleşmeli personel alımı ilanı daha yayımlandı ve şu an adaylar 18 bin kişilik kadro için müracaatlarını uygun olduğu hemşire, ebe, tekniker, teknisyen. vb. gibi kadrolar için gerçekleştirmektedir.

Sağlık Bakanlığı bundan sonraki süreçte kaç kişilik personel alımı yapacak diye açıklama beklenirken müjdeli açıklama Sağlık Bakanı Ahmet Demircan tarafından duyuruldu. Sağlık Bakanı tarafından yapılan duyuru sonucunda alımların bu sene için bitmeyeceği müjdelendi.

31 BİN KİŞİ DAHA ALINACAK!

Sağlık Bakanlığı bu sene içerisinde başka pozisyonlar için atama yapacak mı, yapacaksa hangi pozisyonlar için atamalar yapılacak diye açıklama beklenirken sonunda duyuru yapıldı. Buna göre Sağlık Bakanlığı işçi pozisyonu için 19 bin kişiyi daha alacak. Bu alımların önümüzdeki günlerde yapılmasının ön görüldüğü belirtildi. Doktor alımları konusunda değinen Sağlık Bakanı Ahmet Demircan 12 bin doktor alımının yapılacağını müjdeledi. Buna göre farklı pozisyonlar için toplam  bin kişilik tabip alımı yapılacak. Alım ilanlarının ne zaman yayımlanacağını merak ediyorsanız sitemizi takip ederek sizlerde ilanlar yayımlandığında ilk haberdar olabilirsiniz.

İlan Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim: İşin Olsa Mobil Uygulamamızı İndirin (Android - iOS)

Editör: TE Bilisim