Sağlık Bakanlığı ülkemizde en çok atama yapan kamu kurumları arasında yer almaktadır. Sağlık Bakanlığının ilanları da Maliye Bakanlığının onayında yapılmakta olup yıl içerisinde çok sayıda alımlar yapılmaktadır. Buna göre Sağlık Bakanlığının memur ve personel alımı yapmasını bekleyenlere önemli bir müjdeli haber verildi.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan tarafından yapılan açıklama da bakanlığın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 10 bin kişilik personel ataması yapacakları duyuruldu. Peki Sağlık Bakanlığının 10 bin personel ataması ne zaman yapılacak, hangi kadrolar için yapılacak ve detaylar nedir.

PERSONEL ALIMI MÜJDESİ VERİLDİ!

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan yaptığı açıklamasında ''yarın itibari ile 10 bin personel ataması yapacaklarını söyledi.'' Buna göre bakanın duyurusunda atamaların uzman kişiler ve pratisyenler için yapılacağı öğrenilirken listelerin gönderildiği, güvenlik soruşturmalarının başladığı ve güvenlik soruşturması tamamlanan kişilerin tüm incelemeleri yapıldıktan sonar her hangi bir olumsuz durumları olmadığı sürece atamalarının gerçekleştirildiği öğrenilmiş oldu.

Buna göre Sağlık Bakanığı toplam 10 bin kişilik personel ataması yapacak olup bu atamalar uzman kadrolar ve pratisyen kadrolar için yapılacaktır. Konu hakkında yeni ilanlar ve duyurular yayımlandıkça İşin Olsa ekibi olarak sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.

TÜM KAMU HABERLERİNİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim