Sağlık Bakanı: 20 Bin Uzman, 10 Bin Pratisyen Hekim Açığımız Var

Sağlık'da 30 bin açık olduğunu dile getiren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yurtdışından doktor gelmesi ve Sağlık'ta açık olan branşlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yapmış olduğu o açıklamalar.

 

Partisinin il başkanlığında düzenlenen toplantısında bir konuşma gerçekleştiren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2016 yılı içinde 64. hükümet tarafından yapılacak icraatlar hakkında önemli açıklamalar yaptıktan sonra Sağlık ile ilgili önemli bilgiler verdi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yurtdışından doktor istihdamının gelmesini sağlayacaklarını açıklarken bununla beraberde şuan 20 bin kadar uzman ve 10 pratisyen hekime ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.

 

Konuşmasında Milletle beraber yürümeyen ve milletin derdinden anlamayan ve milleti kandırmaya çalışan muhalefet 11-0 olmuştur. Allah bize 12-0 gösterecek inşallah açıklaması yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bizler 78 milyon insanımızın yarınları için çalışıyoruz. Türkiye'nin ilerlemesini istemeyen dış güçler var, bizler hiç bir zaman sorunların arkasına sığınmadık her zaman Türkiye için en iyisini yapamaya çalıştık diyen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sınır ihlali yapan Rus uçağı içinde yarın yine sınır ihlali yapılırsa yine aynı karşılık verilecek dedi.

 

Gazetecilerin soruları içinde "Sağlık çalışanı açığına karşı yurtdışından doktor ve sağlık çalışanı getirilecek mi? sorusuna cevap veren Bakan Müezzinoğlu, Yurtdışından doktor gelmesinin yolunu açıyoruz çalışmalarımız devam ediyor dedi.

Editör: TE Bilisim