Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde görevlerine devam etmekte olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT  dünya markası olma yolunda her geçen gün büyümeye devam ederken açık pozisyonları için de memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT bilindiği üzere geçtiğimiz sene 2 bin 500 kişilik memur alımını Danıştay'ın kararından dolayı iptal etmek zorunda kaldı ve adaylar yeni dönem memur alımı ilanını bekliyor. Peki memur alımı ne zaman yapılacak, tarihi duyurusu yapıldı mı, KPSS şartı kalktı mı?

MEMUR ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT memur alımı ne zaman yapılacak? Buna göre PTT yeni memur alımlarının da Danıştay tarafından iptal edilmemesi ve adayların mağdur olmaması için en ince detaylarına kadar araştırmalarına devam ediyor tüm sorunlara çözümlerin üretilmesi ile memur ilanının yayımlanması bekleniyor. Alımların önümüzdeki aylarda yapılabileceği ön görülmektedir. Ancak alımlar emekli olan aday sayısına bakılarak yapılacağı için sayı azaltılabilir.

KPSS ŞARTI KALKTI MI? BÖLÜM ŞARTI NE OLACAK?

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT tarafından yayımlanan personel alımı yönetmeliğinde KPSS şartının aranacağına yönelik hiçbir bilgi verilmedi. Bu sebepten dolayı KPSS şartının büyük ihtimal ile aranmayacağı tahmin ediliyor ancak bölüm şartlarının devam edeceği beklenmektedir.

Editör: TE Bilisim