Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde yer almakta olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi açık pozisyonları için Maliye Bakanlığının onay verdiği sayı dahilinde kamu personeli, memur, sözleşmeli personel alımı gerçekleştirmektedir.

PTT bu sene toplam 5 bin kişilik personel alımı yapacaktı. 2017/1 alımları tamamlandı ve adayların yerleştirmeleri yapıldı. Ancak en büyük alımlar olan 2017/2 ve 2017/3 alımları henüz devam ederken Danıştaydan iptal kararı çıktı. PTT tarafından bugün yapılan açıklama ile personel alımlarının iptal edildiği ve yeniden ilanların yayımlanacağı belirtildi.

5 BİN PERSONEL ALIMI YAPILABİLİR

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi tarafından bugün yapılan açıklama da 2017/2 ve 2017/3 personel alımlarının durdurulduğu belirtildi. 2017/2 personel alımı mülakatları tamamlanmış, güvenlik soruşturmaları devam ediyordu. Adaylar heran yerleştirilecekken alımlar iptal edildi. 2017/3 alımlarında ise adaylar halen mülakatları bekliyordu ancak bu atamalarda iptal edildi.

Buna göre PTT personel alımının iptal edildiği fakat hem kurumun hemde adayların mağdur olmaması için yeni ilanların yayımlanacağını belirtti. Kaç kişilik alımın yapılacağı bilinmiyor fakat PTT'nin en kısa sürede Danıştay'ın çıkarttığı karar doğrultusunda 4 bin - 5 bin kişilik personel alımı yapması bekleniyor. PTT personel alımı ilanı yayımlandığında İşin Olsa aracılığı ile tüm detayları öğrenebilirsiniz.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim