Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinin bilindiği üzere bu sene 2 bin 500 kişilik memur alımı yapacağını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan bizzat duyurmuştu. PTT ilk olarak 500 kişilik bir alım yapmış ve bu alımdan sonra bin 750 kişilik bir memur alımı daha yayımlamıştır.

PTT'nin bu sene 250 memur alımı yapması beklenirken PTT tarafından kamuoyuna yılın ikinci yarısında 2 bin 500 kişilik daha memur alınacağı ve yıl sonuna kadar alınan memur sayısının toplam 5 bine yükseltileceği müjdelenmişti.

MÜLAKAT SONUÇLARINDAN SONRA

PTT bilindiği üzere bin 750 kişilik memur alımı mülakatlarını bugün veya birkaç gün içerisinde sonuçlandıracak. Mülakat sonuçlarının açıklanamsının ardından PTT'den yeni 2 bin 500 kişilik memur alımı daha yapması beklenmektedir.

YILIN İKİNCİ YARISI

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi tarafından yapılan açıklama ile 2 bin 500 kişilik alımın 2017 yılının ilk yarısında ve 2 bin 500 kişilik alımın ise 2017 yılının ikinci yarısında yapılacağı belirtilmişti. Yılın ilk yarısında toplam 2 bin 250 kişilik memur alımı yapılmıştır.

Haziran ayından sonra yılın ikinci yarısına girdik ve PTT'nin 2 bin 500 kişilik daha memur alımı yapması beklenmektedir. Şu an için ilanın ne zaman yayımlanacağı bilinmiyor. Ancak PTT tarafından mülakat sonuçlarının açıklanması ile birlikte yeni ilanın hazırlanması ve kamuoyuna duyuru yapılması beklenmektedir.

TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim