Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde bulunan Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT Türkiye'nin lider markası haline gelmiş olup dünyanın dört bir yanında da hizmetlerini de sürdürmektedir. Yeni bölgelere şube açılışları yapan ve önümüzdeki senelere kadar ülkemizde binlerce noktaya şube açılışı yapmayı hedefleyen Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT açık pozisyonlara göre ilanlar da yayımlamaktadır.

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT tarafından geçtiğimiz hafta kamuoyuna duyurulan ilan ile farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere toplam 5 bin memur alımı yapılacağı belirtilmişti. Buna göre adaylar ilgili ilana 21 Mayıs 2018 tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirdi. Başvurular bitti derken PTT insan kaynakları aracılığı ile yapılan duyuru da başvuru süresinin uzatıldığı belirtildi.

BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI!

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT'nin resmi internet sitesinde yer almakta olan İnsan Kaynakları bölümü üzerinden önemli bir duyuru yayımlandı. Buna göre pek çok aday müracaatlarını gerçekleştirdi, kimi adaylar ödemelerini gerçekleştirdi ancak sistemde bulunan yoğunluk nedeni ile bazı adayların başvuru yapamadığının tespit edilmesi üzerine başvuru süresinin 23 Mayıs 2018 saat: 23.59'a kadar uzatıldığı belirtildi. Buna göre gerekli nitelikleri sağlayan ve sınav ücretini yatıran adaylar 23 Mayıs 2018 tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirebilecektir.