Ulaştırma, Denicilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdüren Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT Türkiye'de marka haline gelmiş ve dünyanın dört bir yanına sevkiyatlarını başlatmış önemli kamu kurumlarından bir tanesi olarak bilinmekte olup geçtiğimiz günlerde Ulaştırma, Denicilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapılan açıklama ile PTTnin 5 bin memur alımı yapacağı öğrenildi.

Buna göre PTT kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 5 bin kişilik memur alımı yapacak. İlgilia çıklama geçtiğimiz günlerde PTT araç teslim töreninde konuşma yapan Ulaştırma, Denicilik ve Haberleşme Bakanı Ahmeet Arslan tarafından kamuoyuna duyuruldu Peki alımlar ne zaman yapılacak?

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

PTT'nin bu sene içerisinde 5 bin kişilik memur alımı yapılacağı biliniyor. Net olarak tarih belli değil fakat Ulaştırma, Denicilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamasında alımın önümüzdeki ay içerisinde yapılacağını belirtti. Yani alımlar Mayıs ayının sonu gibi ya da Haziran ayında erken seçim öncesi yapılması ön görülmektedir.

Öte yandan alımların tek seferde mi yoksa kademe kademe mi yapılacağına ilişkin bir bilgi yok fakat büyük ihtimal ile alımların yeniden Danıştay ile sorun yaşanabileceğine karşın kademe kademe yapılması beklenmekte olup iki seferde 2 bin 500'er kişilik memur alımı yapılarak toplam 5 bin kişilik sözleşmeli personel ataması tamamlanabilir. İlanlar yayımlandığında bilgi edinmek için lütfen www.isinolsa.com sitemizi takip ediniz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin