Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere açık pozisyonlara göre personel ve memur atamaları gerçekleştirmektedir. PTT bilindiği üzere en çok alımı bu sene yaptı ancak pek bir şey ifade etmedi çünkü atamalar iptal edildi.

Danıştay tarafından çıkarılan karar ile PTT'nin sadece sözlü mülakat düzenleyerek atama yapmasına hakkı bulunmadığının duyurulmasından sonra PTT 2017/2 ve 2017/3 atamalarını iptal ettiğini duyurdu. Buna göre 2017/2 ile bin 750 ve 2017/3 ile 2 bin 500 kişilik bir atama gerçekleştirilmişti.

4 BİN 250 MEMUR PERSONEL ALIMI İLANI

PTT 2017/2 ve 2017/3 alımlarında toplam 4 bin 250 kişilik memur ataması yapmıştı. Adaylar halen atamaların sonuçlanmasını beklerken yapılan duyuru sonucunda alımların iptal edildiğini öğrendi. PTT adayların mağdur olmaması için yeni ilanın yayımlanacağını kamuoyuna açıkladı.

Buna göre PTT'nin en kısa süre içerisinde parça parça ya da bir bütün olarak kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere dağıtıcı, gişe görevlisi ve büro görevlisi kadroları için toplam 4 bin 250 kişilik memur alımı gerçekleştirmesi beklenmektedir. PTT tarafından konu hakkında ilan açıklaması yapıldığında İşin Olsa aracılığı ile bizde sizleri bilgilendireceğiz. Umut ediyoruz ki PTT en kısa süre içerisinde 4 bin 250 kişilik memur alımı ilanını kamuoyuna duyurur.

TÜM HABERLERİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim