Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan geçtiğimiz haftalarda basın mensuplarına yaptığı açıklamasında PTT'nin 2017 yılında toplam 2 bin 500 memur personel alımı yapacağını müjdelemişti. Bu alımların ardından PTT 500 kişilik personel alım ilanı yayımladı.

PTT'nin yıl sonuna kadar 2 bin kişilik daha personel memur alım ilanı yayımlaması bekleniyor. Peki PTT 2 bin personel alım ilanı ne zaman yayımlanır? Alımlar hakkında bilgi var mı?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinin 2017 yılı içerisinde 2 bin kişilik daha memur personel alımı yapması bekleniyor. Alımlar hakkında müjdeyi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan vermişti. Adaylar şimdi bu alımların ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki alımlar ne zaman yapılır?

PTT 2017 yılında 52 bin kişilik daha memur personel alımı gerçekleştirecek. Ancak alımların ne zaman yapılacağına dair bilgi yok. 500 kişilik alım yeni yapıldığı için şu aralar alım ilanının yayımlanması beklenmemekte olup önümüzde ki aylar içerisinde yeni alım ilanları Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi aracılığı ile kamuoyuna duyurulabilir. Alım ilanının PTT tarafından kamuoyuna duyurulması ile isinolsa.com sitemiz üzerinden kullanıcılara bilgi verilecek ve hangi pozisyonlar için personel alımları yapılacağı duyurulacaktır.
Editör: TE Bilisim