Emniyet Genel Müdürlüğünün açık kadroları için farklı sınıflara polis alımları gerçekleştirilmektedir. Genel olarak alımlar PMYO, POMEM ve PAEM okulları aracılığı ile yapılmaktadır. Adaylar 19. dönem POMEM ilanından beri Polis Özel Harekat PÖH alımı ilanı yayımlanmasını bekliyor.

20. dönem POMEM'e 10 bin kişilik polis alımı için başvurular tamamlandı sonuçlar açıklandı ve adaylar eğitime başladı. 21. dönem POMEM'e 13 bin kişilik polis alımı yapılacağı belirtildi ancak bu alımların normal polis memuru sınıf için yapılması bekleniyor yani Polis Özel Harekat PÖH için halen bir duyuru yapılmadı. Peki PÖH alımları ne zaman yapılacak.

PÖH ALIMI YAPILACAK MI

İşin Olsa ekibimize özellikle sosyal medya aracılığı ile ulaşarak Polis Özel Harekat PÖH alımının olup olmayacağını soran adaylar için bu haber özel içerik olarak üretilmiştir. Peki PÖH alımı yapılacak mı? Buna göre pek çok aday Emniyet Genel Müdürlüğünün Polis Özel Harekat alımı yapmasını bekliyor. Ancak halen Emniyet Genel Müdürlüğümüz ya da İçişleri Bakanlığımızca bir açıklama yapılmadı.

21. dönem POMEM alımları normal polis memurluğu sınıfı için yapılacak ve PÖH alımları 22. dönme POMEM kapsamında yapılırsa alımlar 2018 yılına kalabilir. Ancak İşin Olsa ekibi olarak umut ediyoruz ki en kısa süre içerisinde PÖH ilanı yayımlanır.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim