Bakanlıklar, kamu kurum ve kuruluşları 2017 yılına girilmesi ile resmi internet sitesi aracılığı performans programı yayımlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Orman ve Su İşleri Bakanlığı resmi internet sitesi aracılığı ile paylaştığı 2017 yılı performans programında kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yıl sonuna kadar toplam bin 100 memur alımı yapılabileceği belirtildi.

Buna göre Orman ve Su İşleri Bakanlığının farklı pozisyon için toplam bin 100 memur alımı yapmayı hedeflediği öğrenildi. Alımların hangi kadrolar için yapılacağı bilinmemekte olup bilgi Orman ve Su İşleri Bakanlığının yayımladığı performans programında öğrenildi. 

Bin 100 Memur Alımı Ne Zaman

Orman ve Su İşleri Bakanlığı performans programında bin 100 memur alımı yapacaklarını duyurdu. Peki alımlar ne zaman gerçekleşecek ve net bir tarih belli mi?

Orman ve Su İşleri Bakanlığının bin 100 memur alımı 2017 yılı performans programı aracılığı ile öğrenildi. Ancak Orman ve Su İşleri Bakanlığı bin 100 memur alımı hakkında atamaların ne zaman yapılacağına dair her hangi bir bilgi verilmedi. Ancak Bakanlığın kesin olarak 2017 yılı içerisinde bin 100 memur alımı yapılacağı düşünülmektedir. Orman ve Su İşleri Bakanlığı memur personel alım ilanı yayımladıkça sizlere bilgi vereceğiz.
Editör: TE Bilisim