Bilindiği üzere Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü yıl içerisinde adaylar tarafından en çok kadro açması istenen kurumlar arasında yer almaktadır. Ancak ihtiyaçların olmadığı düşüncesinden dolayı bu iki kurumda oldukça az alım yapmaktadır.

Alımlar ne zaman yapılacak soruları sorulurken Orman Genel Müdürlüğü müjdeli bir duyuru yayımladığı ve 95 kişilik orman muhafaza personeli alımı yapacağı belirtildi. Adayların başvurabilmek için KPSS'den 50 ve üzeri puan almış olması gerekiyordu fakat son dakika bir gelişme yaşandı.

DANIŞTAY İPTAL ETTİ

Orman Genel Müdürlüğü 95 orman muhafaza personel alımına müracaatlar normalde bugün yani 10 Ağustos 2017 tarihinde başlayacaktı fakat Danıştay tarafından yapılan açıklama ile alımların ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi. Bu açıklama yapıldığı için Orman Genel Müdürlüğü personel alımı yapamadı. Peki alımlar ne zaman yapılacak.

ALIMLAR İPTAL MI OLDU NE ZAMAN YAPILACAK

Danıştay cephesinden çıkan karara göre alımların sadece ileri bir tarihe ertelendiği belirtiliyor. Yani alımların iptal olduğuna dair her hangi bir yazılı bildiri yok ancak alımlarIn hangi ileri bir tarihe ve ne zaman yapılacağına dair bir açıklama da yok

TÜM HABERLERİ BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim