Türkiye'nin dört bir yanında bulunan üniversitelerin doğalgaz ısıtma ve sıhhi tesisat bölümlerini okuyan adaylar kamu kurumlarında görev almak istiyor ancak kamu kurumlarınca yayımlanan ilanlara bakıldığında doğalgaz ısıtma ve sıhhi tesisat bölümleri için oldukça az kadro ayrıldığı görülmektedir.

SESİNİZ OLUYORUZ

Sosyal Medya aracılığı ile İşin Olsa ekiplerine ulaşan doğalgaz ısıtma ve sıhhi tesisat bölümü mezunları kamu kurumlarında personel olmak istediklerini ancak kendilerine hak verilmediğini ve İşin Olsa'nın sesleri olmaması gerektiği belirttiklerinden dolayı bizlerde değerli okurlarımız için bu özel içeriği ürettik.

KAMUDA KADRO AÇILSIN TALEBİ

Buna göre doğalgaz, ısıtma ve sıhhi tesisat teknolojisi, sıhhi tesisat ve doğalgaz, doğalgaz ve ısıtma, doğalgaz ve boru hatları teknolojisi, gaz ve tesisat teknolojisi, doğalgaz ısıtma ve sıhhi tesisat gibi doğalgaz ve sıhhi tesisat ile ilgili tüm önlisans bölümlerinden mezun olmuş adaylar kamu kurumlarında kadro istiyor.

Özellikle son yıllarda açılan kadrolara başvuru haklarının olmadığını ve kendi bölümleri için kamuya kadro açmadıklarını belirten ilgili bölümlerden mezun adaylar kamu kurumlarında istihdam etmek istediğini ve bunun içni kamu kurumlarının doğalgaz ile sıhhi tesisat bölümlerinden mezun olmuş adaylar için kadro açması gerektiğini belirtmektedir. İşin Olsa ekibi olarak en kısa sürede doğalgaz ve sıhhi tesisat ile ilgili bölümlerden mezun olmuş adaylar için kamuda kadronun açılmasını talep ediyoruz.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim