Ölçme, Seçme Ve Yerleştirme Merkezi Sözleşmeli Personel Alacak
Ölçme, Seçme Ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı yapmış olduğu duyuruya göre personel ihtiyacını karşılamak üzere sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Ölçme, Seçme Ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı farklı bölümlerde personel ihtiyacı duyduğu için bir çok bölümde kontenjan açmıştır. Toplamda alınacak olan persnel sayısı 17 olup, alım yapacağı personellerini 2 ayrı sınavdan geçirecektir. Sözlü ve Yazılı olan sınavlara göre alınacak personeller belirlenecektir. 
Giriş sınavı sözlü usulü ile 21/07/2015 tarihinde Ankara’da yapılacaktır. Aynı gün bitmemesi halinde takip eden günlerde sözlü sınava devam edilecektir. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylara sınavın yapılacağı adres ve sınav saatleri; Başkanlığın internet sayfasında (http://www.osym.gov.tr) ilan edilecektir. Adaylar için ayrıca sınava giriş belgesi düzenlenmeyecektir.
Ölçme, Seçme Ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alımı ilanına başvuruda bulunmak isteyen adaylar alt kısımda verilen başvuru bilgilerii inceleyebilirler. 
Başvurular bu ilanın yayımlandığı tarihten başlamak üzere 03/07/2015 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Adayların sınava katılabilmesi için Sınav Başvuru Formunu elektronik ortamda eksiksiz olarak doldurduktan sonra, formun çıktısını imzalamak suretiyle yukarıda belirtilen belgelerle birlikte, Başkanlığımızın İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 06800 Bilkent/Ankara adresine şahsen veya posta yoluyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Postadaki gecikmeler ve ilânda belirtilen süre içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmaz.
Başvurusu kabul edilen adayların listesi, sınav yeri ve tarihi son başvuru gününü takip eden beş işgünü içerisinde, Başkanlığın internet sitesinde ilan edilir. Adaylar ilan edilen tarih ve saatte sözlü sınava tabi tutulacaklardır.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim