İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ülkemizin dört bir yanın faaliyetlerini sürdürmekte olan önemli bir kamu kurumu olarak görevlerini yerine getirmekte olup açık pozisyonları için Maliye Bakanlığı ile memur ve personel alımları için masaya oturmaktadır.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün bilindiği üzere bin 600 memur alımı yapacağı öğrenilmişti. Konu hakkında Resmi Gazete'de ilanlar çıkmış ve Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün hangi pozisyonlar için memur ve personel alımı yapılacağı duyurulmuş İşin Olsa ekibi olarak bizlerde alım sürecinin hızlanması ve değerli adaylarımızın bilgi sahibi olması için konuyu sıklıkla gündeme getirmekteydik. Buna göre Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bin 600 memur alımı yapacak peki alımlar ne zaman yapılacak, hangi pozisyonlara memur alınacak ve detaylar nedir?

ALIM YAPILACAK KADROLAR NELERDİR?

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni bin 500 kişi, daire Başkanı iki kişi, şube müdürü 6 kişi, avukat 6 kişi,mühendis 10 kişi, tekniker 6 kişi, teknisyen 70 kişi olmak üzere Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün ilgili kadrolar için toplam bin 600 kişilik nüfus memuru alımı yapması beklenmektedir. Peki alım detayları nedir, ilanlar ne zaman yayımlanacak.

ALIM DETAYLARI NELERDİR?

Yukarıda Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün hangi pozisyonlar için memur ve personel alımı yapacağı sayılar ile duyurulmuştur. Peki alım detayları nelerdir? Buna göre yapılan görüşmeler neticesinde Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne bin 600 memur alımı için izin verildi ancak ilanlar bir türlü yayımlanmadı. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü yukarıdaki kadrolar için bin 600 memur alacak. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Henüz konu hakkında bir açıklama yok o sebepten dolayı alımların 2018 yılı içerisinde yapılacaktır ifadesini net bir şekilde kullanamamaktayız. İlanlar yayımlandığında haberdar olmak için lütfen bizleri takip ediniz.

Memur İlanı Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim: 
Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

İŞİN OLSA - ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim