Memur olmak isteyen binlerce kişinin takip etmiş olduğu kurumlar arasında şüphesiz ki nüfus müdürlükleri de yer almaktadır. Nüfus müdürlüklerinin bu sene memur personel alımı yapıp yapmayacağı hakkında duyuru beklenirken Maliye Bakanı Naci Ağbal konu hakkında açıklama yaparak müjdeli haberi verdi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptığı açıklamasında nüfus müdürlükleri için bin 500 memur personel alımı yapılacağını duyurdu. Bu haber ile binlerce adaya müjdeli haber verilmiş oldu. Peki nüfus müdürlükleri için bin 500 memur personel alımı ne zaman yapılacak. Alımlar hakkında son dakika gelişmeleri nedir?

ALIMLAR KESİN YAPILACAK MI

Maliye Bakanı Naci Ağbal, nüfus müdürlükleri için bin 500 memur personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki kesin olarak alımlar yapılacak mı? Olan bir durum olmadığı sürece nüfus müdürlükler için yıl sonuna kadar toplam bin 500 memur personel alımı yapılması beklenmektedir.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Maliye Bakanı Naci Ağbal nüfus müdürlükleri için bin 500 memur personel alımı yapılacağını müjdeledi. Peki alımlar ne zaman yapılacak tarih belli mi?

Şu an için alımlar hakkında yeni bir açıklama olmadığı için net bir tarih belli değildir. Ancak yıl sonuna kadar Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile hazırlanan ilanların kamuoyuna duyurulması ve aralıklarla memur personel alımlarının yapılarak yıl sonuna kadar nüfus müdürlüklerinin kesin olarak toplam bin 500 memur personel alımı yapması beklenmektedir.
Editör: TE Bilisim