Merkez Bankası Personel Alacak
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası personel alımı yapacak. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak adına bir çok dalda personel alacak. Başvurular ve ayrıntılar haberin devamında.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası idari merkezi bilişim teknolojileri genel müdürlüğünün çalışan ihtiyacını gidermek için, Yazılım Geliştirme, Bilişim güvenliği ve BT alt yapı sistemleri alanında sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Alınacak olan personeller Kamu Personeli Seçme Sınavı puanına göre alınacak olup, ayrıca sınava tabii tutulacaktır.
GENEL ŞARTLAR:
     - En az dört yıllık eğitim veren veya Yükseköğrenim kurulunca tanınmış yurt dışındaki yükseköğretim kurullarınn Bilgisayar Mühendisliği programlarından mezun olan adaylar,
     - Kamu Personeli Seçme Sınavının 2014 ve 2015 yılında düzenlenen sınavdan en az 70 ve üzerinden puan alan adaylar,
     -  KPSSP1 puanı geçerli olan adaylar,
     - İngilizce bilen adaylar,
     - Son başvuru tarihi itibari ile henüz 30 yaşını aşmamış olan adaylar,
     - Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasına alınacaklarda aranan genel şartları taşımak.
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, başvurularını 14 Eylül 2015 tarihi ile 12 Ekim 2015 tarihleri arasında saat 17:30 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Merkez Bankasının resmi internet sitesinde  (www.tcmb.gov.tr) İnsan Kaynakları sayfasında gerçekleştirilecektir. Başvuru sırasında istenilen belgeler bu sayfaya yüklenerek elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Şahsen veya posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
ÖNEMLİ NOT: Bu sınavın, başvurudan işe alıma kadarki tüm aşamalarında adaylara yapılacak bilgilendirme ve çağrılar, adayların başvuru sırasında bildirdikleri e-posta adreslerine veya Bankamızın internet sitesinde ilan yoluyla yapılacak, kağıt ortamında herhangi bir yazışma yapılmayacaktır.
İlanın tam metnini inceleyerek ilana ait sınav bilgilerine ve ayrıntılı kadro bilgilerine ulaşabilirsiniz.
İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız. 
Editör: TE Bilisim