İstanbul Marmara Üniversitesi Rektörlüğü aracılığı ile hazırlanmakta olan alım ilanları Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaya devam ediyor. Yeni yayımlanan ilan da Marmara Üniversitesinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere mühendis alımı yapacağı öğrenildi.

Alım ilanı Marmara Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hazırlanan mühendis alım ilanı 31 Mart 2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı duyurular bölümünde naklen tayin ile mühendis atama başlığı ile yayımlandı.

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan ile tayin şeklinde harita mühendisi alımı yapılacağı belirtildi. Peki kimler müracaat edebilir.
Alınacak olan harita mühendisinin diğer kamu kurum ve kuruluşlarında harita mühendisi pozisyonunda istihdam ediyor olması ve Marmara Üniversitesine naklen atama yolu ile tayin istemesi gerekmektedir. Farklı kamu kurumlarında istihdam etmekte olan harita mühendisleri tayin isteyerek naklen atama ile Marmara Üniversitesine geçiş yapabilir.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

Kamu kurum ve kuruluşlarında harita mühendisi kadrosunda istihdam eden ve naklen atama yöntemi ile Marmara Üniversitesine tayin olmak isteyen adayların ilanın yayımlandığı 31 Mart 2017 tarihinden 15 gün süre ile Marmara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Göztepe/İSTANBUL adresine şahsen müracaat etmesi gerekmektedir. Adayın başka bir kamu kurumunda 6. derece harita mühendisi olarak istihdam ediyor olması gerekmektedir.