Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK, Türkiye'nin tüm illerinde faaliyetlerini sürdürmekte milyonlarca öğrenciye kredi, burs ve barınak imkanı tanımakta olup aralıklarla kamuoyuna memur ve kamu personeli alımı ilanları da yayımlamaktadır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK tarafından hazırlanan ilan geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyuruldu ve farklı pozisyonlar için toplam bin 220 (1220) memur alımı yapılacağı belirtildi. Buna göre ilgili ilana lisans mezunu adaylar başvuru yaptı sonuçlar ne zaman açıklanacak derken sonunda sonuçlar açıklandı Sorgulama sayfasını paylaşıyoruz.

SORGULAMA SAYFASI

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK bin 220 (1220) memur alımı kamu personeli alımı başvuru sonuçlarının 28 Mayıs 2018 tarihi itibari ile kamuoyuna duyurulacağı belirtilmişti. Ne zaman sonuçlar açıklanacak derken sonunda sonuçlar açıklandı. Sonuçlarını öğrenmek isteyen adayların http://basvuru.gsb.gov.tr/ linkine girmesi ve ekrandaki bilgileri doldurarak sonuçlarını sorgulaması gerekmektedir.

Adaylar başvurularını Gençlik ve Spor Bakanlığının resmi internet sitesine girerek e-devlet aracılığı ile gerçekleştirmişti. Her aday kendisine uygun pozisyon için başvurlarını gerçekleştirmiş olup pozisyonlar için puanı uygun olan adaylar sözlü mülakatlara tabii tutulacaktır. Mülakatlarda başarılı olan adaylar Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK bünyesinde istihdam edecektir.

Editör: TE Bilisim