Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Kredi ve Yurtlar Kurumu geçtiğimiz haftalarda kamuoyuna duyurmuş olduğu ilan ile kendi bünyelerinde görev yapmak üzere toplam bin 220 memur alımı yapacağını duyurmuştu. İlgili ilana başvurular geçtiğimiz günlerde sona erdi ve ilana sadece lisans mezunu adaylar başvurularını gerçekleştirdi.

İlgili ilana yoğun rağbet gösterilmişti peki Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK'nın bin 220 (1.220) kamu personeli, memur alımı ilanına yapılan başvuruların sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı ya da KYK tarafından sonuçların açıklanma tarihi hakkında bilgi verildi mi?

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK farklı pozisyonlar için toplam bin 220 memur alımı gerçekleştirmektedir. Bu ilana başvuru yapan adayların uygun olanları sözlü sınava tabii tutulacaktır. Sözlü sınavlar 28 Mayıs 2018 tarihi itibari ile yapılacaktır. Yani sonuçların bu tarihte kamuoyuna Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK'nın resmi internet sitesi üzerinden duyurulması beklenmektedir.

Sonuçların açıklanması ile birlikte sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar 4 Haziran 2018 tarihinde Türkiye geneli 16 farklı farklı il merkezinde sınavlar yapılacaktır. Kazanan adayların bu sınavdan başarılı olması gerekmekte olup başarılı olanlar KYK bünyesinde göreve başlayacaktır.

Editör: TE Bilisim