Her sene olduğu gibi bu sene içerisinde de devletimiz KPSS'siz bir şekilde memur alımlarına devam ediyor. Geçen sene yapılmış olan KPSS'siz memur alımları bu senede hız kesmeden devam ediyor.
Bir çok firmaya devletimiz KPSS'siz bir şekilde memur, personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS günümüzde gerçekten büyük bir sorun teşkil ediyor yani insanlar KPSS'e girerek bir çaba sarfediyorlar fakat bir çok insan barajı dahi aşamıyor veya istediği puanı alamıyor. Devletimizde bu sorunu çözebilmek için firmalara KPSS'siz bir şekilde memur alımı yapıyor. Eğer sizde bu firmaların bünyesine katılmak istiyorsanız aşağıda yazdığımız haberi mutlaka okuyun.
Çok farklı pozisyonlarda ve iş dallarında KPSS'siz memur alımı yapılacaktır. Sadece bir kurum değil birden fazla kurumca yapılacak olan KPSS'siz memur alımlarında henüz hiç bir kurum tarafınca yeteri kadar bilgi verilmemiştir fakat genel olarak aranılan şartlar ve iş başvuruları hakkında bazı bilgiler aşağıdaki gibidir;
Hangi kurumlar KPSS'siz bir şekilde memur alımı yapacak?
- Başbakanlığa, cumhurbaşkanlığına, gelir idaresi başkanlığına, tbmm memurluklarına, bazı bakan yardımcılıklarına, savunma sanayi müsteşarlığına, tokiye, özelleştirme idaresine, tüik'e, ab bakanlığı başkanlıklarına KPSS'siz bir şekilde çok farklı pozisyonlarda çok sayıda personel, memur alımı yapılacak.
2016 yılı içerisinde yukarıda saymış olduğumuz kurumlar bünyesine KPSS'siz bir şekilde memur alımı yapacak yani bünyesine yeni memurlar tahsis edecek. Aynı zamanda yukarıda yer alan kurumlar haricinde diğer kurumlarda personel alımlarına devam edecek. Bu ilanı kesinlikle kaçırmayın ve yukarıda saymış olduğumuz kurumların internet sitelerine ara sıra takip edin, güncellemelerden, duyurulardan haberdar olun. Alımlar yapılırken kişilerin deneyim seviyesine bakılacak ve KPSS'siz bir şekilde bu kurumlara memurlar tahsis edilecektir.