Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından her sene Kamu Personeli Seçme Sınavından alınan puanlara göre merkezi yerleştirme ataması düzenlenmektedir. Merkezi yerleştirme atamalarında adaylar nitelik kodlarına göre uygun pozisyonlar için KPSS puanları ile tercihlerini gerçekleştirmektedir.

KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme ataması bilindiği üzere 14 Kasım 2017 tarihinde başlamış ve 23 Kasım 2017 saat: 23.59'da sona ermişti. Buna göre başvuru yapan adaylar gözlerini tercih sonuçlarının açıklanma tarihine çevirdi. KPSS 2017/2 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak ve detaylar nedir?

TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Aday İşlemleri Sistemi aracılığı ile KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme ataması tercih sonuçları tamamlandı. Peki adaylar KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme atamasında sonuçlarını ne zaman öğrenebilecek, atama sonuçları ne zaman belli olacak.

Buna göre merkezi yerleştirme atama sonuçları genel olarak bir hafta ile üç hafta arasında belirlenmektedir. ÖSYM tarafından net bir tarih duyurusu yapılmadı. Bu yüzden adayları yanıltmamak için belirli bir tarih vermemek ile beraber sonuçların en fazla bir ya da iki haftaya kadar açıklanacağını tahmin etmekteyiz. KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme atama sonuçları duyurulduğunda İşin Olsa ekibi olarak sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz ve taban, tavan puanları da belirteceğiz.

TÜM HABERLERİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim