Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde görevlerine devam etmekte olan KGM Karayolları Genel Müdürlüğü Türkiye'nin dört bir yanında personelleri ile faaliyet göstermekte olup ihtiyaçlarına göre sene içerisinde personel alımları da gerçekleştirmektedir.

Buna göre KGM Karayolları Genel Müdürlüğünün geçtiğimiz sene bin 280 memur alımı yapması bekleniyordu ancak kurum en az ön lisans mezunu 640 memur alımı gerçekleştirdi. Buna göre kala 640 kişilik memur alımı kadrosu için her hangi bir ilan yayımlanmadı ve alım 2018 yılına sarktı. Yani alımlrın bu sene yapılması bekleniyor.

640 MEMUR ALIM İLANI BEKLENİYOR!

KGM Karayolları Genel Müdürlüğünün 2017 yılında yapmadığı 640 kişilik kadro için 2018 yılında 640 memur alımı yapması beklenmektedir. İlan geçen sene en az ön lisans mezunu seviyesinde yapılmıştı ve bu sefer alımlarda lise mezunu adaylara da kontenjanın verilebileceği ön görülmektedir. Peki alım ilanı ne zaman yayımlanacak, tarih duyurusu yapıldı mı?

ALIM NE ZAMAN YAPILACAK?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde bulunan KGM Karayolları Genel Müdürlüğünün bu sene memur alımını ne zaman yapacağı bilinmiyor ancak en azından geçtiğimiz seneden kalan 640 kişilik kadro için bu sene en az 640 memur alımı yapılması ön görülmektedir.

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim