Karayolları Genel Müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 510 kişilik memur personel alımı yapması beklenmekteydi. Alım ilanının yayımlanması beklenirken geçtiğimiz gün Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından KPSS 2017/4 ilanı yapıldı ve müracaatlar sürüyor.
Buna göre Karayolları Genel Müdürlüğü üniversite mezunu toplam 510 kişilik memur personel alımı yapıyor. Peki hangi üniversite bölümlerinden mezun olanlar başvuru yapabilir.

HANGİ BÖLÜMLER BAŞVURU YAPABİLİR



Yukarıda verilmiş olan resimde ki bölümlerden mezun olan üniversite mezunları 510 kişilik lisans mezunu memur alımına müracaat edebilmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar neydi?

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR

510 kişilik üniversite mezunu memur personel alımı yapılıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Buna göre Büro Personeli - 20 Kişi, Mimar - 13 Kişi, Şehir Planlayıcısı - 18 Kişi ve Mühendis - 459 Kişi bu kadrolar için yanlarında verilmiş olunan sayı kadar memur laımı yapılacaktır. Alımlar devam etmekte olup adayların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesi aracılığı ile başvurular 18 Nisan 2017 tarihine kadar sürecek. Bu tarihin dolması ile başvurular sona erecek olup adayların onay ücreti olan 15 liralık ücreti de ödemesi gerekmektedir.

510 MEMUR ALIMI BAŞVURU DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ
KGM 130 ÖNLİSANS MEZUNU MEMUR ALIMI VE BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim