Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, geçtiğimiz haftalarda Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinin 2 bin 500 personel alımı yapacağı haberini duyurması ile birkaç gün içerisinde PTT tarafından 500 memur alımı ilanı yayımlandı.

Yine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan geçtiğimiz hafta Karayolları Genel Müdürlüğünün de toplam bin 280 memur personel alımı yapacaklarını müjdeleyerek sevindirici haber verdi.

Alımlar Ne Zaman Yapılır?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Karayolları Genel Müdürlüğünün açmış olduğu kadrolar büyük rağbet görmektedir. Bakan Ahmet Arslan Karayolları Genel Müdürlüğünün yıl içerisinde bin 280 memur personel alımı yapacaklarını duyurdu ancak alım hakkında tarih vermedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Karayolları Genel Müdürlüğünün bin 280 memur personel alımı yapacağını duyurması ile bu alımların yıl sonuna kadar kesin olarak yapılması bekleniyor.

Yine alımların bir anda yapılmasından ziyade yıl sonuna kadar parça parça alımların yapılabileceği düşünülmektedir. Özellikle yaz aylarının yaklaşması ile Karayolları Genel Müdürlüğü personellerinin görevleri daha da artıyor. Bu sebepten dolayı alımların büyük bir bölümünün yaz ayları içerisinde yapılabileceği tahmin edilmektedir. Yine alımların bir bölümü önümüzde ki aylar içerisinde gerçekleştirilerek başvurular kabul edilebilir.
Editör: TE Bilisim