Kamuya sözleşmeli personel alımları devam diyor. Bitlis'te Kara Kuvvetleri Komutanlığı için Bitlis Valiliği, Sözleşmeli personel alımlarına ilişkin bir açıklama yaptı ve toplam 10 bin sözleşmeli personel istihdamı gerçekleştireceğini belitti. Bitlis'te Kara Kuvvetleri Komutanlığı 10 bin Sözleşmeli Er ve Uzman Erbaş alımı İle ilgili geniş bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

 

Bitlis Valiliğince yapılan açıklamaya göre Bitlis'te Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde sözleşmeli olarak çalışacak 10 bin Sözleşmeli Er ve Uzman Erbaş alımı yapılacağını ve 3 bin 500 ile 3 bin 750 TL maaş verileceğini duyurdu. Başvuru yapacaklar için şartlara ile ilgili şu açıklama geldi;

 

Bitlis'te Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda sözleşmeli olarak alınacak olan 10 bin Er ve Uzman Erbaş, adaylarının öncelikle 20-26 yaş aralığında olması (Sözleşmeli Er'ler) için (1990-1996) doğumluları kapsıyor. Alımlara başvuru yapacak olan Uzman Erbaş, Vatandaşların ise 1988 doğumlu Bitlis nüfusuna kayıtlı, En az aranan öğrenin seviyesinin ilköğretim olma şartı vardır. Eğitimi devm eden adaylardan ise öğrenci belgeleri istenecektir.

 

Bitlis Kara Kuvvetleri Komutanlığı, 10 bin Sözleşmeli Er ve Uzman Erbaş alımına başvuru yapacak adaylar, başvurularını Tatvan AVM karşısı, bulunan Tatvan Kaymakamlığı bitişiğindeki, Tugay Komutanlığı Karargah Nizamiyesine giderek yapabilecekler. Sözleşmeli 10 bin personel alımı için yaş şartı yoktur dur. Başvuru yapacak olan aday içinde askerliklerini yapmış olanlar varsa terhis belgelerini yanlarında götürmeleri gerekmektedir. İlk kez göre başlayanlar için açıklanan maaş ücreti 3500 ile 3750 TL arasında olacaktır.

Editör: TE Bilisim