Birçok kamu kurumları bünyelerindeki memur personel ihtiyaçlarını gidermek amaçlı farklı pozisyonlarda ve farklı niteliklerde çok sayıda memur personel alımı yapıyor. Bir çok kamu kurumları memur personel alımlarında Kamu Personeli seçme sınavı şartı arıyor. Ancak bu haberimizde şu anda gündemde olan ve aktf olan kamu ilanlarının ilanlarını yayımlıyoruz. Üstelik aşağıdaki verilmiş olan ilanlar için Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı yok. İşte KPSS şartı olmadan memur personel alımı yapacak olan Kamu kurumları ve Genel bilgileri;

Samsun Devlet Opera ve Balesi en az ilköğretim mezunu olmak şartı ile Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Gün Başına pozisyonuna 2 kişilik boş kadro ile Atölye Elemanı ( 1 Sahne Makinisti ve 1 Marangoz ) alacak. Başvuruda bulunacak olan adaylar engeç 31 Ekim 2016 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Memorial Sağlık Grubu bünyesindeki buluanan personel ihtiyacı için farklı pozisyonlarda ve niteliklerde toplamda 66 kişi alacak. Başvuruda bulunacak adaylar en az lise mezunu olması gerekmektedir. Ayrıca, alımlar Ankara, Antalya, Kayseri ve Diyarbakır illerinde gerçekleşecek. Detalı bilgi için Tıklayınız.

TÜBİTAK İsanKaynakları Daire Başkanlığı personel ihtiyacını gidermek amaçlı 10 Kişilik boş pozisonu ile Ankara ve Gebzede alım gerçekleştirecek. Alımlar KPSS Şartı olmadan yapılacak . Başvurular içni en geç 11 kasım 2016 tarihine kadardır. Detaylı bilgi için Tıklayınız.

Samsun Devlet Oprra ve Balesi yukarıdaki ilanının dışında 8 kişilik kadrosu ile 6 Orkestra sanatçısı ve 2 Koro sanatçısı olmak üzere 8 kişi alacak. Alımlar Sözleşmeli olarak yapılacak. Duyuruya göre son başvurular 04 kasım 2016 dır. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Sahil Güvenlik Komutanlığı En az Lise Mezunu olan Bay ve Bayan olmak üzere toplada 790 kişilik kadrosu ile, 105 Sözleşmeli Astsubay, 50 Sözleşmeli Subay ve 635 Uzman Erbaş alımı yapacak. Alımlar farklı iş pozisyonlarına dağıtılacak. Başvurular 31 Ekim 2016 tarihinde sona erecektir. Detaylı bilgi için Tıklayınız.

İçişleri Bakanlığı yapmış olduğu duyurusuna bünyesindeki Kaymakam ihtiyacı için 100 Kaymakam alacak. Alımlar 2 kasım 2016 tarihi ile 10 kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. Daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

TÜBİTAK Gebze/KOCELİ ilinde bünyesindeki personel ihtiyacı için farklı niteliklerde ve pozisyonlarda toplamda 15 kişilik boş kadrosu ile alım gerçekleştirecek. Başvuruda bulunacak adaylar en geç Ekim 2016 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Daha detaylı bilgi için Tıklayınız.

İzmir Devlet Oepra ve Balesi yapmış olduğu duyurusuna göre 4 kişilik pozisyon ile 1 Sanatsal Yardımcı Elemanı, 2 Orkestra Sanatçısı ve 1 Atölye Eleman alacaktır. Daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız. 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İzmir Aliağa, Amasya Merkez ve Mardin Ömerlide personel alımı yapacak. Toplamda 4 personel alınacak. Ayrıntılar için Buraya Tıklayarak açılacak kategoriden ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim